21 Şubat 2013 Perşembe

Cam Balkon Yararları

Oldukça kolay bir kullanım imkanı sunan camlama sistemlerinin birçok faydası bulunmaktadır.Bunları sıra ile listelemek gerekirse ;
  • Aşırı soğukların balkon kısmından daha fazla girmesini engelleyebilirsiniz,Böylelikle yakıt yönünden de tasarruf sağlamış olacaksınız.
  • Güvenlik kiliti sayesinde dışardan müdahale edilse bile hiçbir şekilde açılmayan sistemin,cam özelliğide kalın olduğundan kırılmalara ve darbelere oldukça dayanıklıdır.
  • Isı yalıtım özelliği bulunan sistemler her mevsim istediğiniz düzeyde sıcaklık ve serinlik ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.
  • Camlar ister sürgülü,isterseniz katlanabilir olarak dizayn edilmektedir.
Balkonlarınızı kış mevsimi aşırı yağısın olması ile kullanamazken, kar ve yağmur suları zemine zarar mı veriyor ? Özel olarak TSE güvencesi ile üretimini yaptığımız

Tüm ürünlerimiz hakkında bilgi alabileceğiniz Cam balkon adresimiz yayına geçmiştir.


8 Şubat 2013 Cuma

Cam balkon perdeleri

Sürgülü cam balkon sistemleri yazın güneş ışınlarının aşırı derecede rahatsız etmesine veya karşı komşunuzun devamlı size baktığında görebileceği bir ortamın oluşmasına neden mi oluyor ? Camlama sistemleri ile birçok başarıya imza atan uzman firma yeni geliştirdiği cam balkon perdeleri ile sorunlarınıza uygun bir çözüm sunmaktadır. Sağlam ve güvenilir olarak montajı yapılan sistem uzman ekip tarafından montaj edilmektedir. Güvenilir olarak tercih etceğiniz perde modellerini bizlere sölediğiniz taktirde,boyut ve enine göre özel dizayn ettirebiliriz. Firmamızdan cam balkon hizmetleri alan müşterilerimize özel fiyat indirimlerimizde bulunmaktadır.

Cam balkon perde örnekleri 



Mekanlarınıza özel ve farklı cam balkon perdeleri için firmamız ile http://uzmanlarcam.com.tr adresinden bizlere kolayca ulaşabişirsiniz. Güvenilir ve doğru hizmeti ile birçok ilde faaliyet veren firmamızdan bilgi alabilirsiniz. Sistemlerimiz özel olarak personelimiz tarafından üretilip montaj edilmektedir. En eski ve güvenilir ödeme seçeneği bulunan sayılı firmalar arasında yer almaktayız.